Frakt & Retur

Fraktkostnaden är alltid 59 kr. Vid eventuell retur står du som kund för fraktkostnaden. Fraktkostnader återbetalas ej. Vi skickar normalt inom 2 arbetsdagar om inte annat anges vid köptillfället.

Vår återbetalnings- och returpolicy varar i 30 dagar. Om det har gått 30 dagar sedan ditt köp kan vi inte erbjuda dig full återbetalning eller utbyte.

För att vara berättigad till retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som du fick den.

För att slutföra din retur behöver vi ett kvitto eller köpbevis.

Om du returnerar dyrare varor kan du överväga att använda en spårbar frakttjänst eller köpa fraktförsäkring. Vi kan inte garantera att vi kommer att få din returnerade vara.

Det finns vissa situationer där endast partiella återbetalningar beviljas:

Alla föremål som inte är i originalskick, är skadade eller saknar delar av skäl som inte beror på vårt fel och alla varor som returneras mer än 30 dagar efter leverans.

För att returnera din produkt ska du posta produkten till:

Hallstenstorpet Gård och Hantverk

Attorp 140

523 62 Vegby

Återbetalningar

När din retur har mottagits och inspekterats skickar vi ett e-postmeddelande till dig för att meddela att vi har tagit emot din returnerade vara. Vi kommer också att meddela dig om godkännande eller avslag på din återbetalning.

Om du blir godkänd kommer din återbetalning att behandlas och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod, inom ett visst antal dagar.

Försenade eller saknade återbetalningar

Om du inte har fått någon återbetalning ännu, kontrollera först ditt bankkonto igen.

Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag, det kan ta lite tid innan din återbetalning publiceras officiellt.

Kontakta sedan din bank. Det är ofta en viss handläggningstid innan en återbetalning bokförs.

Om du har gjort allt detta och du fortfarande inte har fått din återbetalning ännu, kontakta oss på kontakt@hallstentorpet.se

Utbyten

Vi byter endast ut varor om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta den mot samma vara, skicka oss ett e-postmeddelande på kontakt@hallstentorpet.se

Gåvor

Om varan markerades som en gåva när den köptes och skickades direkt till dig, får du en gåvokredit för värdet av din retur. När den returnerade varan har tagits emot skickas ett presentkort till dig.

Om varan inte var markerad som en gåva när den köptes, eller om gåvogivaren fick beställningen skickad till sig själv för att ge till dig senare, skickar vi en återbetalning till gåvogivaren och de kommer att få reda på din retur.

Behövs hjälp?

Välkommen att kontakta oss på kontakt@hallstentorpet.se